Web Analytics Made Easy - Statcounter

مائده جعفری، فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: آنفولانزا، کرونا ویروس و سرماخوردگی هر سه بیماری تنفسی مسری هستند؛ اگرچه علائم هر سه بیماری می‌تواند شبیه به هم باشد؛ ولی شدت و نوع علائم متفاوت است و این سه بیماری به وسیله ویروس‌های مختلف ایجاد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه کرونا ویروس و آنفولانزا باعث ایجاد بیماری تنفسی می‌شوند، افزود: این دو بیماری می‌توانند بدون علامت یا خفیف باشند و یا باعث بیماری شدید و مرگبار شوند.

جعفری سرفه خشک، تب و لرز، بدن درد، سردرد، احساس ضعف و خستگی، گاهی با اسهال و استفراغ و شروع ناگهانی را از علائم شایع  آنفولانزا عنوان کرد و گفت: کاهش حس بویایی، تنگی نفس و تنفس تند در آنفولانزا نادر است.

او با اشاره به اینکه سرفه خشک، گلودرد، ضعف و خستگی، کاهش بویایی از علائم کرونا ویروس است، بیان داشت: کرونا گاهی با تنگی نفس یا اسهال و استفراغ همراه است؛ اما عطسه و آبریزش بینی در این بیماری نادر است .

فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان با بیان اینکه سرماخوردگی با علائم سرفه خفیف، تب کوتاه مدت و آبریزش بینی و عطسه همراه است، گفت: علائم گوارشی در این بیماری نادر است و تنگی نفس و لرز از علائم این بیماری نیست. 

او تصریح کرد: هر سه ویروس آنفولانزا، کرونا ویروس و سرماخوردگی از طریق تماس با قطرات و ترشحات تنفسی منتقل می‌شوند، در نتیجه اقدامات بهداشت عمومی مانند، شست و شوی دست ها  با آب و صابون، اجتناب از دست دادن و روبوسی کردن و آداب سرفه، یعنی سرفه در آرنج یا در دستمال، اقدامات مهمی هستند که می‌توانند برای جلوگیری از این بیماری‌ها انجام شوند.

انتهای پیام/ م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس آنفولانزای فوق حاد سرماخوردگی کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۳۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • (ویدئو) تفاوت ورزش ۱۵ دقیقه‌ای با ورزش ۳۰ دقیقه‌ای روی بدن
  • ویدیو/ تفاوت ورزش ۱۵ دقیقه‌ای با ورزش ۳۰ دقیقه‌ای روی بدن
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • علائم فشار خون بالا
  • تفاوت عجیب قیمت خودرو در ایران و امارات
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید