Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@07:33:57 GMT

این روزها با هر علائم سرماخوردگی خود را قرنطینه کنیم

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۳۷۷۸

این روزها با هر علائم سرماخوردگی خود را قرنطینه کنیم

سارا شاه‌آبادی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، در خصوص خود مراقبتی در برابر کرونا در فصل پاییز، اظهار داشت: با آمدن فصل سرد سال (پاییز و زمستان) بیماری‌های تنفسی همچون سرما‌خوردگی و آنفلوآنزا بیشتر شایع می‌شود.

وی ادامه داد: عامل ایجاد سرماخورگی، آنفولانزا و کووید 19 از یک خانواده و از کرونا ویروس است، بنابراین افتراق و تشخیص این بیماری‌ها از یکدیگر در این فصول سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرگروه کنترل بیماریهای مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: تنها راه جلوگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی، رعایت پروتکل‌های اجتماعی و فاصله‌گذاری اجتماعی است که ضرورت مراقبت جدی مردم از سلامتی خود و خانواده‌شان را بیشتر می‌کند.

وی با بیان اینکه هنوز درمان قطعی برای کرونا ویروس اعلام نشده است، ادامه داد: در این فصول با هر فردی در هر سن و سالی که مواجهه می‌شویم بر این مبنا نگاه کنیم که ناقل یکی از بیماری‌های تنفسی است و در کل تمام موارد بهداشتی را رعایت کنیم؛ کرونا ویروس قابل پیشگیری است به شرطی که مردم در مبارزه با آن خسته نشوند و پروتکل‌های بهداشتی را با جدیت بیشتر رعایت کنند.

شاه‌آبادی تشخیص قطعی سرماخوردگی و آنفولانزا از کرونا ویروس را با تشخیص تست ملکولی پی.سی.آر دانست و افزود: علائم سرماخوردگی و کووید 19 به صورت تدریجی است، اول به صورت لرز و تب خفیفی خود را نشان می‌دهد که به مروز زمان شدیدتر می‌شود اما در آنفولانزا به صورت ناگهانی بدن درد شدید و یا سردرد شدید بروز می‌کند.

وی اضافه کرد: کووید 19 به صورت سرفه‌های خشک و درد در قفسه سینه و تنگی نفس است، بنابراین بهتر است در این روزها هرکس دچار علائم سرماخوردگی شد خود را قرنطینه کند در صورتی که علائم شدیدتر شد به پزشک مراجعه کند.

وی در توضیح واکسینه شدن مردم در برابر آنفولانزا نیز، گفت: احتمال شیوع کرونا در پاییز شدید است که متاسفانه با همزمان آن با بیماری آنفولانزا مخاطرات زیادی را در بر دارد، اگر بخواهیم دچار مشکل زیادی نشویم باید برای واکسیانسیون افراد بالای 60 سال، بیماران قلبی، عروقی، ریوی، دیابت، پیوند اعضا، سرطانی، زنان باردارسه ماه دوم و سوم بارداری، کودکان بلای 6 ماه تا پنج ساله، افرادی که نقص سیستم ایمنی دارند، اقدام کنیم.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: خوردگی بیماری خانواده تشخیص کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۳۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر شبکه دامپزشکی تایباد گفت:  این تعداد جوجه شترمرغ، اولین محموله دامی صادراتی در سال جاری بود که مقصد افغانستان ارسال شد.

حسن آذریان افزود: این پرندگان از مبدا شهرستان خواف بارگیری شده بودند و پس از انجام آزمایش‌های دامپزشکی در مرکز قرنطینه دامی مرز دوغارون به کشور مقصد منتقل شدند.

او گفت:مراکز قرنطینه دامی در مبادی مرزی وظیفه نظارت و پایش، صدور گواهی حمل و مجوز ترخیص، آزمایش و نمونه گیری محمولات صادراتی، وارداتی و ترانزیتی را دارند.

وی افزود: با توجه به اینکه مرز دوغارون تایباد در محل ورود و خروج حجم بالایی از انواع محمولات قرار دارد؛ مرکز قرنطینه این مرز زمینی نقش بسزایی را در پدافند غیرعامل، امنیت زیستی و جلوگیری از ورود بیماری‌های دامی به کشور دارد.

مدیر شبکه دامپزشکی تایبادگفت: هیچ گونه محدودیتی در صادرات، واردات و ترانزیت ضابطه‌مند فرآورده‌های دامی و حیوانی در مرز دوغارون وجود ندارد و در سال گذشته بیش از ۱۰ محموله شامل جوجه زنده مرغ، تخم مرغ، دارو و مکمل دامی، پودر گوشت، خوراک آبزیان و نهاده طیور به افغانستان صادر شده است.

دیگر خبرها

  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • علائم فشار خون بالا
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید