Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری کودکان به بیان توضیحاتی در خصوص تفاوت علائم بیماری‌های کرونا، آنفولانزا و سرماخوردگی با هم پرداخت.

علیرضا ناطقیان در گفت‌وگو با میزان در خصوص تفاوت‌های اصلی کرونا، آنفولانزا و سرماخوردگی باهم گفت: این سه بیماری از نظر علائم بالینی تا حدی با یکدیگر متفاوت هستند و علائم آنفولانزا خیلی سریع نمایان می‌شوند و این بیماری با تب ناگهانی و بدن درد شدید همراه است و علائم تنفسی اش چند روز بعد ظاهر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نشانه‌های بیماری سرما خوردگی بسیار ملایم و ضعیف است و معمولا فرد مبتلا دچار تب نمی‌شود و این بیماری بیشتر با علائم بینی خودش را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: بهبودیافتگان از کرونا تا چه زمانی مجددا به کووید ۱۹ مبتلا نمی‌شوند؟

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری کودکان در خصوص علائم بیماری کرونا متذکر شد: نشانه‌های این بیماری متغیر است و تا حدی می‌تواند شبیه سرماخوردگی باشد، ولی مشکلات بینی در آن شدید نیست و بیشتر با تب متوسط در موارد اولیه، علائم گوارشی و دل‌درد به ویژه در کودکان، گلو درد یا احساس خشکی گلو و سرفه بروز پیدا می‌کند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص ویژگی‌های یک ماسک مناسب توضیح داد: در زندگی روزمره و برای افرادی که بیمار نیستند استفاده از ماسک‌های معمولی و پارچه‌ای کفایت می‌کند و لازم نیست افراد حتما از ماسک‌های خاصی استفاده نمایند، اما افرادی که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مشغول به کار هستند و یا از بیماران خطرناک مراقبت می‌کنند بهتر است از ماسک‌های مجهز که توانایی فیلتر ذرات ریزتری دارد، استفاده کنند.

وی اظهار کرد: فرقی نمی‌کند افراد از در زندگی روزمره از چه ماسکی استفاده کنند و نکته مهم این است که همه باید ماسک بزنند و در صورتی که ماسکشان آلوده می‌شود و یا مدتی از استفاده می‌گذرد، آن را تعویض نمایند.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری در خصوص میزان اثربخشی واکسن آنفولانزا افزود: استفاده از این واکسن حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا موثر است و زدن آن برای همه افراد توصیه نمی‌شود، اما اشخاصی که بیماری زمینه‌ای دارند حتما باید از این واکسن استفاده کنند و برای سایر افراد رعایت نکات بهداشتی که برای پیشگیری از ابتلا به کرونا انجام می‌دهند، کافی است.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن آنفولانزا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا واکسن آنفولانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۷۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: «کلاً در علم پزشکی مصرف دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریباً تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متأسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزء پزشکان باشند، الکل هم همین‌طور است.»

به گزارش ایلنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری‌ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می‌دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است؛ بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید