Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیما مصباح، یک متخصص بیماری‌های داخلی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: آنفولانزا و کرونا از دو رسته‌ جدای ویروسی بوده و از لحاظ ساختاری متفاوت از هم هستند.

مصباح افزود: هر ویروس دارای سبقه‌ای طولانی است و تغییراتی که ما در سالیان مختلف مشاهده می کنیم به علت جهش‌های ژنی و تغییرات ریزی بوده که در ویروس اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه رفتار‌های کرونا و آنفولانزا شبیه بهم است، بیان کرد: کرونا به علت اینکه ریه را درگیر می‌کند عوارض مرگ و میر بسیار بالاتری نسبت به آنفولانزا دارد.

این متخصص داخلی یادآور شد: در داستان کرونا ما در تمام دنیا یافته‌ قبلی برای استناد به آن نداریم و تنها منابع ما برای مطالعه‌ این ویروس مطالعه ویروس‌های مشابه است که سابق بر این برای مدتی فراگیر شده‌اند.

او اضافه کرد: تنها درمان شناخته شده‌ مورد تایید یک دارو است که آن هم تنها تاثیر مثبت دارد.

مصباح با اشاره به اینکه تمام علائم این دو ویروس شبیه هم هستند، بیان کرد: یکی از نگرانی‌های ما فرا رسیدن فصل سرما و بروز علائم مشابه برای تشخیص است.

این پزشک افزود: نکته جالب درباره این دو ویروس این است که هر بیماری دارای روند درمانی متفاوتی هستند.

این متخصص داخلی همچنین گفت: به هیچ عنوان خوددرمانی برای درمان بیماری‌ها توصیه نمی شود.

مصباح با بیان اینکه اگر فردی ناقل کرونا بوده و فکر کند سرما خورده است ناخواسته موجب گسترش این ویروس و افزایش آمار مبتلایان می شود، ابراز داشت: اگر بیماران خوددرمانی نکنند ما می توانیم از ویروس جلو افتاده و آنرا کنترل کنیم.

او توصیه‌های نیز به مردم داشت و ابراز داشت: شهروندان تاحد امکان از حضور در مکان‌های پرتجمع پرهیز کرده و حتما در هر محفلی از ماسک استفاده کنند.

مصباح تأکید کرد: فردی که ماسک داشته باشد انتقال ویروس را به کمتر از یک چهارم می رساند.

انتهای پیام/ د 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس فاصله گذاری بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۹۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • طرح ولایت آیت الله مصباح یزدی اثرات عمیقی در جوانان داشت
  • ۲ کتاب مناسب مداحان و منبری‌ها در راه نمایشگاه
  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم