Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، منوچهر کرمی, رئیس مرکز بهداشت استان همدان گفت: متاسفانه برخی از بیماران دارای علائم تنفسی به جای اینکه برای بررسی بیماری خود به پزشک و مراکز 16 ساعته مراجعه کنند شروع به خود درمانی می‌کنند و این موضوع خطرناک است .

او با تاکید بر اینکه برخی علائم سرماخوردگی و کرونا مشترک است افزود: تشخیص بیماری فقط توسط پزشک انجام می‌شود بنابراین باید با بروز نخستین علائم تنفسی و شبیه به سرماخوردگی به مراکز 16 ساعته غربالگری کرونا مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز بهداشت استان همدان با بیان اینکه هر چه مراجعه بیماران کرونایی به مراکز درمانی زودتر باشد شانس بهبودیشان هم بیشتر می‌شود افزود: تاخیر در مراجعه فقط شدت بیماری را افزایش می دهد.

کرمی با اشاره به اینکه در پیک سوم کرونا قرار داریم و این موج طولانی‌تر از دوره‌های قبلی است گفت: در این پیک تعداد بیماران بستری و بد حال بیشتر است.

او با بیان اینکه وضعیت استان همدان قرمز و خطرناک است تاکید کرد: از امروز محدودیت‌های شدیدتری در سراسر استان اعمال می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت استان همدان با اشاره به اینکه بیش از ۹۲ درصد از موارد ابتلا به کرونا مربوط به مراودات خانوادگی است افزود: رفتن به مسافرت، مراودات اقتصادی و برگزاری مجالس عروسی و عزا از عوامل افزایش آمار کرونا در استان بوده است.

کرمی با بیان به اینکه هر چه به سمت سرد شدن هوا پیش برویم خطر گردش و انتقال ویروس هم تشدید می‌شود یادآور شد : بستن درب و پنجره‌ها و جلوگیری از تهویه هوا، عاملی برای افزایش سرایت ویروس در بین افراد است.

او در ادامه گفت: علائم تنفسی و شبیه به سرماخوردگی و آنفلوانزا مهم ترین نشانه‌های بیماران مبتلا به کرونا است . کرمی گفت: در برخی بیماران نیز ویروس کرونا با علائم گوارشی خود را نشان می‌دهد.
او در ادامه تاکید کرد:استفاده از ویتامین ها و سبزیجات و رعایت شیوه نامه های بهداشتی از شیوع بیماری کرونا پیشگیری می کند.
انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری کرونا با آنفولانزا فصل پاییز استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۰۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • علائم فشار خون بالا
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است