Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@20:46:58 GMT

علائم فلورونا چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۴۲۸۳

علائم فلورونا چیست؟

بیماری فلورونا چیست؟ علائم بیماری فلورونا نظر متخصصان در مورد علائم فلورونا چیست؟ چرا ترکیب ویروس ها اتفاق می افتد؟ فلورونا چگونه تشخیص داده می شود؟ آیا واکسن در برابر فلورونا موثر است؟ چه کسانی در معرض خطر فلورونا هستند؟ آیا باید در مورد فلورونا نگران بود؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک؛ طبق اخبار موجود، اولین مورد ابتلا به فلورونا در اسرائیل به ثبت رسیده است و باعث ایجاد نگرانی هایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارشاتی که هم اکنون به دست ما رسیده، یک خانم باردار که به مراکز درمانی مراجعه کرده بود تا فرزندش را به دنیا بیاورد، مبتلا به فلورونا تشخیص داده شد و گزارشات می‌ گوید که این خانم جوان واکسن تزریق نکرده بود. با ما در این بخش مهم از بهداشت و سلامت همراه شوید تا اطلاعات ضروری در مورد بیماری فلورونا را کسب کنید.

بیماری فلورونا چیست؟

بیماری فلورونا ترکیبی از آنفولانزا و کووید 19 است. عفونت های شبیه به هم از دو ویروس با یکدیگر ترکیب می‌ شوند و فلورونا را به وجود می آورند و سیستم ایمنی را درگیر می‌ کنند.

فلوریانا سویه جدیدی از کرونا نیست، بلکه همزمان باعث ایجاد کرونا و انفولانزا می شود.

اگرچه برخی از کشورها در چند هفته اخیر شرایط را برای مقابله با آنفولانزا اورژانسی اعلام کرد و پزشکان هم در حال مطالعه فلورونا هستند. خبر های جدید از فلورونا زمانی منتشر شده است که هنوز مردم درگیر کرونا و سویه جدید آن به نام امیکرون هستند که اولین بار در نوامبر 2021 در آفریقای جنوبی تشخیص داده شد؛ این سویه انتقال بسیار سریعی دارد و نسبت به دلتا که اولین بار در آمریکا بود، خیلی سریع تر منتقل می شود.

علائم بیماری فلورونا

سازمان جهانی سلامت اظهار کرده است که هر دو بیماری ممکن است در یک فرد ایجاد شود و علائمی مانند سرفه، آبریزش بینی، گلو درد، تب، سر درد و خستگی را ایجاد کند. علائم شاید در افراد مختلف متفاوت باشد‌.

بعضی از افراد علامتی ندارند و بعضی علامت های خفیف، معمولی یا شدید دارند. البته متخصصان اظهار کرده اند که هم آنفولانزا و هم کرونا می‌ تواند کشنده باشد. همان طور که در گزارشات قبل هم دیدیم؛ آنفولانزا و کرونا هردو پاتوژن های انتقالی موجود در هوا هستند و بافتِ سیستم تنفسی و بینی، برونشیت و سلول‌ های ریه را درگیر می‌ کنند و در نتیجه وجود آن ها در کنار یکدیگر باعث ایجاد خطر بیشتری می شود.

نظر متخصصان در مورد علائم فلورونا چیست؟

مردم نباید از چیزی بترسند، زیرا این سویه جدیدی از کرونا نیست. هنوز گزارشات خیلی دقیق نیستند و خبری از سویه جدید وجود ندارد اما طبق بعضی از آمارگیری ها سویه امیکرون و دلتا هنوز در اروپا و آمریکا وجود دارد و مردم را درگیر می کند. طبق نظر سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها، آنفولانزا و کرونا ممکن است به طور هم زمان بعضی از افراد را نیز درگیر کند.

چرا ترکیب ویروس ها اتفاق می افتد؟

متخصصان اضافه کرده اند که ترکیب ویروس ها یک اتفاق طبیعی است و ممکن است ما هم در آینده این اتفاق را تجربه کنیم. اگرچه با رعایت اقدامات مختلف مثل فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ضدعفونی کننده ها می توان از این وضعیت جلوگیری کرد.

محدودیت ها باید در کل جهان رعایت شود تا خطر ترکیب دو ویروس کاهش پیدا کند. در مورد اقدامات و راه های جلوگیری کننده برای ترکیب دو ویروس در گذشته هم اطلاعاتی موجود است اما در زمستان قبل هرگز چنین موردی را تجربه نکردیم ‌. شاید استفاده از ماسک یا فاصله‌گذاری اجتماعی باعث شده بود که مردم چنین وضعیتی را تجربه نکنند.

فلورونا چگونه تشخیص داده می شود؟

او همچنین اضافه کرد که در فصل زمستان آنفولانزای فصلی افزایش پیدا می‌ کند و ممکن است ترکیب دو ویروس اتفاق بیفتد. سازمان سلامت همچنین تاکید کرد که آنفولانزای فصلی و کرونا ممکن است به صورت ترکیبی سیستم تنفسی را درگیر کند و باعث عفونت تنفسی حاد و شدید شود.

به خاطر این که علامت ها شدید می‌ شوند، در نتیجه هنوز تحقیقات آزمایشگاهی نیاز است تا بتوان بین این دو مورد تمایز ایجاد کرد و راهکارهای لازم را ارائه داد. طبق نظر متخصصان تست های تشخیصی PCR برای شناسایی ترکیب آنفولانزا و کرونا باید متفاوت باشد.

آیا واکسن در برابر فلورونا موثر است؟ چه کسانی در معرض خطر فلورونا هستند؟

همه گروه‌ ها و همه افراد ممکن است به این بیماری دچار شوند. افراد در سنین بالا، افراد مبتلا به بیماری‌ های زمینه‌ای یا سیستم ایمنی ضعیف، کارکنان بیمارستان ها، خانم های باردار و خانم‌ هایی که اخیراً زایمان کرده اند، بیشتر در معرض خطر قرار می گیرند‌.

طبق اطلاعات سازمان جهانی سلامت، واکسیناسیون بر علیه آنفولانزا و کرونای شدید می تواند موثرترین راه برای محافظت از خودتان باشد؛ بنابراین پیشنهاد سازمان جهانی سلامت برای افراد سن بالا و افراد جوان، خانم‌ های باردار و افراد مبتلا به بیماری‌ های زمینه‌ای و کادرِ درمان؛ واکسناسیون است.

آیا باید در مورد فلورونا نگران بود؟

تحقیقات نشان می‌ دهد که آنفولانزا هم می‌ تواند ویروس شدیدی باشد و از لحاظ تنفسی افراد را درگیر کند. در نتیجه اگر با کرونا ترکیب شود، شرایط را سخت می‌ کند اما جلوگیری از آنفولانزا در دوران پاندمی کرونا ضروری است و نباید آن را نادیده گرفت و فراموش کرد؛ اما هنوز تحقیقات کامل نیست. به همین دلیل است که توصیه می کنیم مردم راهکار های قبلی را به انجام برسانند و نکات بهداشتی را هم رعایت کنند.

منبع: نمناک این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرما خوردگی ویروس آنفلوآنزا ویروس کرونا ویروس اومیکرون فلورونا آنفولانزا و کرونا بیماری فلورونا تشخیص داده دو ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۴۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند

هانیه شهرابی فراهانی٬ روانشناس بالینی با اشاره به شرم ناشی از اضافه وزن در زندگی گفت: هر چند که اضافه وزن به خودی خود، مشکلات سلامتی زیادی به همراه دارد؛ اما مسائل روانشناختی ناشی از چاقی و اضافه وزن بیشترین آسیب را به زندگی اجتماعی یک نفر وارد می‌کنند. افرادی که اضافه وزن دارند، به خصوص کسانی که از کودکی دچار این مشکل شده اند، به جز بیماری‌های جسمی مثل دیابت و فشار خون بالا، متاسفانه در معرض مشکلات روانشناختی مثل مشکلات عزت نفس، احساس نقص و شرم، احساس بی کفایتی و بی ارزشی هم قرار می گیرند. 

او در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود همه آسیب‌هایی که اضافه وزن برای افراد دارد، خیلی‌ها در کاهش وزن موفق نیستند، بیان کرد: بررسی‌های زیادی نشان می‌دهند افرادی که دچار اضافه وزن هستند، به شکل متفاوتی فکر می‌کنند و وقتی مدل ذهنی و روش فکر کردن این افراد تغییر می‌کند، می‌توانند به شکل باثباتی وزنشان را کم کنند.

شهرابی افزود: این افراد معمولاً از دوران کودکی یا اوایل نوجوانی خودشان را خیلی چاق تصور می‌کرده اند و تصویری که از خودشان دارند تقریبا تناسبی با واقعیت ندارد. خیلی از افرادی که دچار اضافه وزن هستند، از خوردن به عنوان روش اصلی تنظیم هیجان استفاده می‌کنند. مثلاً وقتی مضطرب هستند بیشتر غذا می خورند یا وقتی خسته هستند سعی می کنند با غذا خوردن خستگی را از تن به در کنند. 

او گفت: خیلی‌ها، شب‌ها بیشتر سراغ خوردن می‌روند. تفاوت خوردنِ هیجانی با خوردن از سر گرسنگی این است که در خوردن هیجانی موضوع برطرف شدن میلِ گرسنگی نیست. خیلی وقت‌ها حتی فرد از غذا خوردن لذت نمی‌برد؛ بلکه صرفا غذا یا خوراکی می خورد تا هیجانش را تنظیم کند. انگار غم، خشم و اضطرابش با خوردن برطرف می‌شود. نه تنها خوردن کمکی به تنظیم هیجان نمی‌کند، بلکه باعث می‌شود فرد احساس گناه زیادی نسبت به رفتارش و خشم زیادی از خودش که پرخوری کرده تجربه کند.

شهرابی اظهار کرد: از بین تمام هیجان ها، شرم هم به دفعات بیشتر و هم با شدت بیشتری در افراد مبتلا به چاقی تجربه می‌شود. فردی که با چاقی دست و پنجه نرم می‌کند ناخواسته بیشتر اتفاقات بد و خنثی در زندگی را به چاقی ربط می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • علائم فشار خون بالا
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند